Bli en del av vårt team på Adsearch Scandinavia

Hej där! Vill du bli min nya kollega hos Adsearch Scandinavia?

Här är vi ett gott gäng som jobbar med försäljning och vi peppar och stöttar varandra. Vi sitter i härliga lokaler och stämningen gör att man ser fram emot att gå hit varje dag. Hos adsearch scandinavia får du både grymma arbetskollegor och grym lön som kan bli ännu bättre ju mer driven du är. Du behöver inte ha tidigare utbildning eller erfarenhet, utan du blir upplärd på plats hos oss. Huvudsaken är att du är målmedveten med mycket energi och vilja. Kunskapen du behöver kan du få här, men grundinställning och attityd är de personliga egenskaper som vi värderar högst.

Kontoret har vi alldeles nära centralstationen, så oavsett om du bor i Borås eller pendlar så är det lätt att ta sig hit. Om du gillar att ha matlåda med dig så finns en trevlig och välkomnade matplats att sitta vid, men föredrar du att gå ut och äta så finns det gott om alternativ på nära håll. Det kan låta för bra för att vara sant, men det är det inte. Vi ser till att våra kollegor mår bra och har roligt, det är viktigt för att kunna göra ett bra jobb och för att trivas. Vi vill ju att du som jobbar här ska göra just det för då är ju chansen större att du stannar länge. Personal som stannar länge är ett gott betyg och det gör att teamet kan jobba ihop sig ännu bättre.

Vi styr den här skutan tillsammans, mot en väldigt ljus framtid. Vill du jobba hos oss på adsearch scandinavia så skicka en ansökan redan idag. Berätta lite om dig själv och vad du har för tidigare erfarenheter och om vi tror att du kan vara en passande kandidat så får du komma hit på en intervju och träffa oss. Välkommen!