Byggföretag i Saltsjöbaden

För ett par veckor sen så ville jag anlita en byggfirma som kunde hjälpa mig med att renovera mitt kök. Jag blev rekommenderad att kontakta ett byggföretag i Saltsjöbaden och oj så nöjd jag är nu i slutet. Byggihop i Sverige AB heter dem och jag var så trevligt bemött så jag vet knappt var jag skall börja. Men när jag väl kontaktade dem så blev jag trevligt bemött där vi gemensamt satte oss ner i lugn och ro för att diskutera projektet. De skissade upp planer och idéer för att göra slutresultatet så bra och prisvänligt som det absolut bara går. En vecka senare körde de igång med projektet och nu när arbetet äntligen är slutfört vill jag verkligen passa på nu att rekommendera dem. Professionella, noggranna och framförallt effektiva gjorde detta verkligen roligt för mig som kund där jag inte har behövt oroa mig över någonting alls.